Ansaitse sillä mitä omistat

yhteystiedotyhteystiedot

Vuokranet Oy
Nevanperäntie 130
84100 YLIVIESKA

Puhelin (050) 336 1118

asiakaspalvelu@vuokranet.fi
yritysasiakkaat@vuokranet.fi

Yksityiskäyttäjän rekisteröityminenYksityiskäyttäjän rekisteröityminen

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä
Yhteystiedot
Vuokranet Oy (y-tunnus 2085836-2)
Nevanperäntie 130
84100 Ylivieska
Puh. 0503361118

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö
Tero Kärkkäinen
tero.karkkainen@vuokranet.fi

3. Rekisterin nimi
Vuokranet Oy:n asiakasrekisteri

4. Tietojen käyttötarkoitus
Rekisteritietojen käyttötarkoitus on Vuokranet Oy:n ja asiakkaan välinen asiakassuhteen hoito ja ylläpito sekä yrityksen liiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen eri tutkimusmenetelmin. Tietoja käytetään asiakastiedottamiseen sekä mahdollisesti suoramarkkinointiin mikäli asiakas on antanut siihen suostumuksensa. Tietoja käytetään myös väärinkäytösten seuraamiseen ja selvittämiseen.

5. Rekisterin sisältämät tiedot
Palvelussa käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:
- asiakkaan nimi
- käyttäjän nimi
- osoite
- matkapuhelinliittymän numero
- sähköpostiosoite
- lupatiedot ja kiellot
- tunnistamis- ja käyttötiedot
- tapahtuma- ja käyttäjäanalyysitiedot
- laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot
- asiakkuuteen liittyvät tiedot
- mielenkiinnon kohteet ja muut rekisteröidyn itse antamat tiedot
 

6. Tietojen lähde
Tämän rekisterin tietoja saadaan asiakkaiden rekisteröityessä palveluun, päivittäessään omia tietoja, käyttäessään palvelua tai osallistuessaan palvelun kampanjoihin.

7. Tietojen luovutus
Vuokranet Oy ei luovuta tietoja ulkopuoliselle taholle. Vuokranet Oy voi luovuttaa tietoja voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa. Tietoja voidaan luovuttaa esimerkiksi tutkimus- tai markkinointitarkoituksiin vain mikäli asiakas on antanut siihen suostumuksensa. Tietoja ei luovuteta Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojaus
Kaikilla rekisteriä käsittelevillä henkilöillä on rekisterinpitäjän myöntämä henkilökohtainen käyttöoikeus. Henkilökohtaisen käyttäjäntunnuksen ja salasanan perusteella pystytään todentamaan kaikki sisäänkirjautumiset. Jokaiselle käyttäjälle on määritelty oma, käyttöoikeustaso, mikä varmennetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Asiakkaan henkilökohtaisesti identifioivaan tietoon (puhelinnumero, sähköpostiosoite) on pääsy vain henkilöillä, jotka tarvitsevat tätä tietoa palvellakseen asiakasta.

Asiakastiedot poistuvat rekistereistä heti, kun asiakas itse poistaa tietonsa. Käyttötiedot ja kilpailutiedot poistuvat asiakkuussuhteen päättyessä heti, kun niiden käsittely ei ole enää tarpeellista. Käyttötietoja ei voida enää yhdistää asiakkaaseen asiakkaan poistettua tietonsa rekisteristä.

 

Etusivulle